Hírek

Hírek

Mert nem kell mindent megmutatni!

Mert nem kell mindent megmutatni!


Nem hibátlan a bőröd? Nyomott hagyott a gyerekvállalás a testeden? Akármennyit sportolsz, még nem érzed magad "tökéletesnek"? Mégis szívesen megmutatnád, milyen trükköket tudsz a rúdon?

Tegnap egy anyuka érdeklődött a rúdsport fotózás iránt. Elsősorban kint a szabadban, szép zöld környezetben szerette volna megmutatni a legjújabb rudas trükkjeit. Kültéri fotózást sokan vállalnak, mindennap feltűnik egy újabb fotó az interneten, álomszép környezetben, álomszép lányokkal. Tudjátok, mi a közös ezekben a képekben? Alig-alig takarja ruha a modellek testét.

A rúdsport nagy előnye, hogy nem számít a sportmúlt, nem számít a súlycsoport és az életkor. Bárki belekezdhet. Gyakran olvasni, hogy kezdetben sokan feszengenek az edzéseken, mert a fémrudak megkövetelik a kevés ruhát. Később állítólag ez a feszengés elmúlik.

Nem múlik el mindenkinél! Van, akinek a teste nem változik olyan gyorsan, mint ahogy a trükkjei száma nő. Olyan is van, akinek már maradandó emlékei vannak a bőrén, egy műtét, egy gyerekvállalás, egy hirtelen hízás vagy fogyás miatt és ezeket nem szívesen teszi közszemlére. Retusálni persze mindent lehet, csak az már nem az igazi. Az sem ritka, hogy egy szép fotót szívesen megmutatna másoknak a modell, de nehéz a kollégák, ismerősök előtt falatnyi ruhában felvállalni magunkat.

Tegnap nagyobb sikert aratott a rúd anyaga, mint a kinti fotózás lehetősége. A "..legalább nem kell kitenni a hasamat!" felkiáltás meglepett. Jé, más is így gondolja? 

Ha olyan lehetőséget keresel, ahol nemcsak falatnyi ruhában van lehetőséged pózolni, hívj bizalommal! Az egyetlen fotós vagyok, aki extrém tapadású rudat biztosít a fotózáshoz. Készültek már képek farmernadrágban, bodyban, hálóingben, de még kisestélyiben is. Nincsenek kötöttségek. A jó hír, hogy ezen a rúdon az eddig nehezen kivitelezett pózokat is sokkal könnyebben csinálod meg, mert a kezed is jobban tapad.