Művészi aktfotózás

Művészi aktfotózás


Egyszerű, őszinte, intim. Nincs tolakodó közlés, csak sejtetés. A legfinomabb ábrázolása az emberi testnek, a fény és az árnyék játékával.

Te vállalnád? Tévhit, hogy csak a tökéletes testű, szépnek mondott embereknek áll jól. A szépség és tökéletesség nagyon szubjektív fogalmak. Felejtsd el a testtömegindexet, a derékbőség méretét, ezek csak mérőszámok! Felejtsd el az éppen aktuális tömegízlést, az uralkodó szépségideált. Mások véleményét tükrözik, értékítéletet hordoznak, elvárásokat közvetítenek. A szépség összetett dolog, lehet szépnek látni és ábrázolni a harmóniát önmagunkkal, a környezetünkkel, egy tekintetet, egy mozdulatot, egy ívet, egy formát, egy arányt, egy egészet vagy egy részletet. Mindenkiről valami mást. Ezek a képek nem a nyilvánosságnak készülnek általában, elsősorban neked kell örömet okozniuk, vagy annak, akit meglepsz egy ilyen sorozattal. Biztonságos, meghitt környezetben, teljes diszkréció mellett várlak!

Művészi akt fotózás:

55.000,-Ft (az áfát tartalmazza)

Tartalma:

-        120 perces fotózás,

-        legalább két háttér, legalább négy világítás,

-        20 db közösen kiválasztott, retusált kép.

Sminkes szolgáltatás díja: 5-7.000,-Ft

A képek átadása a fotózástól számított 14 napon belül, elektronikus úton történik. További képek retusálása: 1.500,-Ft/db (az áfát tartalmazza).

Igény esetén stylist szolgáltatást nyújtunk, amelynek díját az ajánlat nem tartalmazza.