Rúdsport fotózás

Rúdsport fotózás


A legjobb helyen jársz, ha rúdsport, rúdfitnesz, rúdtánc fotót szeretnél, mert már mindent kipróbáltunk ezen a területen. Galériánkban nézd meg a Rúdsport magyar bajnokokról szóló sorozatunkat, a Rúdsport fotó és a Polehistory albumokat, de a Poros fotók között is találsz a témához tartozó képeket. Van olyan ötleted, ami még nem jutott eszünkbe? Megtervezzük és kivitelezzük.

A rúdtánc / rúdsport fotózáshoz kérd egyedi ajánlatunkat!

Profi, végtelenített háttérrel rendelkező stúdióban dolgozunk, a háttér színe választható. 

Amit biztosan tartalmaz ajánlatunk:

-        45-120 perces fotózás,

-        a rúdról mi gondoskodunk, a fotózáshoz X-pole, 45 mm átmérőjű, statikus rudat használunk, 

-        korlátlan átöltözési lehetőséget, 

-        10-20 db közösen kiválasztott, retusált képet, kétféle felbontásban,

-        az elképzelt hangulathoz illeszkedő fényeket.

Sminkes szolgáltatás díja: 5-7.000,-Ft (opcionális)

Extrák, felár nélkül:

Szeretnéd kipróbálni a glamour stílust a rúdon, vagy művészi aktra vágysz? Különleges látványelemeket képzeltél el? Füst, szél, buborék, rózsaszirmok, konfetti? Nem gond.

Lehetőséged van  szabadtéri fotózást kérni, ehhez egy prémium kategóriás, pódiumos, álló és forgó rudat tudunk biztosítani. Ha extrém helyzetben képzelted el a fotózást, válaszd a lengő és repülő rúdat, ez is rendelkezésünkre áll.

Külön díjért:

A havas, poros  és a vizes képekhez felépítünk egy biztonsági elemekkel ellátott helyszínt, ezeket nem a szokásos fotóstúdióban készítjük. Legalább kettő segítő kézre szükség van a lebonyolításhoz, ezért különdíjat számítunk fel. Vállalunk neonfényes és sima testfestést is. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot, várjuk hívásodat, üzenetedet!

Amit nem vállalunk:

Mi alkotni szeretünk, játszani a világítással, az eszközökkel, a kompozícióval, ez időt igényel és elmélyült munkát, odafigyelést. Szeretünk időt hagyni egy-egy elem tökéletes kivitelezésére is. Tapasztalatból mondjuk, hogy ritkán sikerül a megálmodott póz elsőre, a legprofibb rudasok is kétszer-háromszor, esetenként akár tízszer is megismételték a pózt, amíg elégedettek nem lettek az eredménnyel. Ezért nem vállaljuk a 30 perces, összecsapott, fotózásokat és a tömeggyártást.

Kihagytunk valamit, amit szívesen  megkérdeznél?

Üzenetedre nagyon gyorsan válaszolunk, telefonhívásodat reggeltől estig fogadjuk vagy rövid időn belül visszahívunk.